www.mobarn.noVåre barnehager

Vi utvider barnehagen vår

Molde kommune har et stort behov for flere barnehageplasser. Den 20.04.23 vedtok Molde kommunestyre at Mobarn får tilskudd til nye barnehageplasser. Disse er tenkt som en utvidelse av Mobarn Øverland barnehage. Frem til nye Øverland barnehage står klar, vil driften av disse plassene bli underlagt oss.

Vi vil derfor fra 15.08 utvide barnehagen vår med to avdelinger. Avdeling Jordbær vil ha 12 småbarn og avdeling Solbær vil ha 15 småbarn.

I sommer har modulen kommet på plass.

Her ser vi at mesteparten av modulen er løftet på plass. Garderober, toalett o.l. sitter allerede fast, og er med på løftet.

Det krever sine lastebiler når 9 elementer skal fraktes opp til oss.

Heldigvis for oss fikk de til å sette kranen utenfor barnehagens område.

Vi flyttet ned til Mobarn Øverland barnehage for en dag. Da fikk vi oss en spennende og fin dag der nede. Det ble en kjekk dag.

Fremover nå skal modulen ferdigstilles med strøm, vann, brannalarm, internett m.m. og det vil gå noen uker til vi kan flytte inn.

Samtidig har vi utvidet parkeringsplassen vår. Den begynner å bli ferdig, men grunnet ferieavvikling blir den ikke asfaltert før i uke 32. Men fra torsdag 17. august satser vi på at alt er klart til å ta i mot både store og små.